• מסע לחיים – סמינר בנות חנה ירושלים

    18 | הצג גלריה

    בראש חודש סיוון – זמן ההכנה למתן תורה – המריאו תלמידות סמינר בנות חנה סניף ירושלים למסע עוצמתי של התקשרות אל הרבי במרכז חב"ד העולמי- 770. לדיווח המלא ותיעוד

    בראש חודש סיוון – זמן ההכנה למתן תורה – המריאו תלמידות סמינר בנות חנה סניף ירושלים למסע עוצמתי של התקשרות אל הרבי במרכז חב"ד העולמי- 770

    הסמינר, שקנה לו שם של מוסד חינוכי איכותי עם צוות מסור, מקצועי ודואג  בראשות המנהלת היקרה גב' רבקה כהן – הרואה במסע לרבי לא רק שיא חווייתי, אלא נדבך חיוני בבניין הרוחני והאישי של התלמידות.

    המסע נבנה בקפידה מתוך מחשבה על כל פרט – עם שילוב מרגש של שיעורי חסידות, תפילות, מבצעים, התוועדויות, סיורים ופעילות חווייתית ועמוקה, שכולה התקשרות לרבי ולשליחות האישית והכללית של התלמידות.

    המסע תוכנן בקפידה כדי לאפשר לבנות למצות את המירב הרוחני והאישי: שיעורי חסידות מעמיקים מדי בוקר עם הרב בנימין זילברשטרום, תפילות מלאות כוונה ב־770, התוועדויות עוצמתיות, סיורים מרתקים בשכונת המלך, מבצעים ברחובות ניו יורק, ואירוח חם אצל משפחות מקומיות.

     

    בין רגעי השיא במסע:

    – שיעורים והתוועדויות נרגשות עם שלוחים ושלוחות: הרב גולדשטיין, הגב' בילא גינזבורג, הגברת לאהלה הענדל, הגב' שרית ברונזער, הגב' קרן קפלן, הגב' שורי פוקס ורבקה זיינס – כל אחת העניקה אור ומבט פנימי על חיי שליחות והתקשרות לרבי.

    – ביקורים מרגשים ב־770 ובספריית הרבי, מפגש עם הרב חנין, וליווי צמוד של הרב רובשקין שדאג  לצרכים הגשמיים ברוחב לב.

    – רגעים של קשר אישי עם הרבי – מטבעות, דולרים, חלקים ממפת ההתוועדות, וחוויות פנימיות שלא יישכחו.

    שיא המסע: חג השבועות ב־770 – מעמד של קבלת התורה מחדש מתוך התקשרות אמיתית, אחדות, ומודעות עמוקה לשליחות של דורנו.

    המסע נחתם בהתוועדות מסכמת עם הרב עמוס כהן, שהדגיש: השליחות לא מסתיימת בטיסה חזרה, אלא נמשכת – כל אחת במקומה ובתפקידה – בהכנת העולם לקבלת פני הרבי מלך המשיח בפועל ממש.

































    תגיות:

    כתבות נוספות שיעניינו אותך:

    לכתוב תגובה

    עלייך להיות רשומה למערכת כדי לכתוב תגובה.